Кадър: Нова ТвСега тръгнаха да се разплитат тези случи, което ще

...
Кадър: Нова ТвСега тръгнаха да се разплитат тези случи, което ще
Коментари Харесай

Слави Ангелов: Проблемът с апартаментите е от 25 години и никой не иска да го реши

Кадър: Нова Тв

" Сега потеглиха да се разплитат тези случи, което ще продължи 5-6 години. Ако се върнем по-назад във времето ще забележим, че схемите са били разнообразни. "

Това съобщи в студиото на " Здравей, България " по Нова Тв журналистът Слави Ангелов.

" По времето на демократичните сили се правиха покупко-продажби с обезщетителни акци, които костваха стотинки. По време на тройнатаа коалиция се употребиха заменки. Имаше реакция на Еворкомисията, само че не мисля, че тези покупко-продажби бяха провалени ", напомни журналистът.

Той уточни, че естествено това е огромен проблем  и страната е ощетена, само че въпреки това някои от тези жилища, в случай че се разгласи същинската им стойност, по негова неофициална информация тези жилища са доста скъпи.

" Съмнявам се, че прокуратурата ще направи нещо, само че знам, че измежду тези парцели има доста бутикови жилища ", заяви Ангелов.

Неморалното в тази сигуция  - не може един политик да си разреши подобен подарък от частна компания. Има случаи, при които тази компания се е възползвала от смяната в закона.

Този сканадал е обвързван с изборите, до момента нямаше проблем с тези покупко-продажби, които се случват от 25 години, трябваше да забележим до момента по какъв начин се случват тези неща, да се ревизира в Камарата на нотаруисите, индивидът който изповядва договорката, това не е ли закононарушение? ", разсъждава журналистът.

" Лошото е че всичко това се прави кампанийно, никой не желае да реши казуса, който е от години и в него вземат участие всички партии ", приключи Ангелов.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР